Genk geeft uitleg bij bekerfinale-initiatief: Elke supporter kan op spelersbus

Genk geeft uitleg bij bekerfinale-initiatief: "Elke supporter kan op spelersbus"

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 11:01wo 14-04-2021 om 11:01

Laatste update: woensdag 14 april 2021 om 11:12wo 14-04-2021 om 11:12

KRC Genk en Standard Luik zitten nog stevig op Play-Off-koers, maar kijken met een schuin oog al richting de finale van de Croky Cup. Op zondag 25 april is het zover. Jammer genoeg zullen er geen supporters aanwezig zijn op de Heizel, maar daar heeft Genk een mouw aan gepast.

De Limburgers hebben een virtuele actie op poten gezet waarbij hun fans een foto van zichzelf kunnen doorsturen. "Het blijft doodjammer dat er niet voor de zesde keer meer dan 20.000 KRC-supporters mee naar het Koning Boudewijnstadion kunnen. Ook voor de Limburgse busbedrijven, want de colonne op weg naar de Heizel vormt telkens een indrukwekkend tafereel", betreurt algemeen directeur Erik Gerits in Het Belang van Limburg.

"Daarom kwamen we op dit virtueel initiatief: elke supporter krijgt de kans om mee op de spelersbus te stappen. Althans via zijn foto op de bus. Het zal de spelers een extra boost bezorgen en onze supporters het gevoel geven om er op een alternatieve manier alsnog bij te zijn om de ploeg naar een vijfde bekerzege te stuwen", is Gerits overtuigd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Zou jij je foto doorsturen?

Ja
55%
Nee
45%
(161 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws