Breaking news

"Kompany is eigenlijk te goed voor Anderlecht, maar hij moest ergens beginnen"

Anderlecht volgend seizoen op weg naar een titel? Waarom niet?

Anderlecht volgend seizoen op weg naar een titel? "Waarom niet?"

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 23:15vr 09-04-2021 om 23:15

RSC Anderlecht lijkt er helemaal bovenop te komen en is goed op weg naar Play-Off 1. Als het een vier op zes pakt, eindigt het ook bij de eerste vier. Komt er in de nabije toekomst ook een titel aan? Tom De Sutter sluit het niet uit.

"Waarom niet", begint de ex-spits van Club Brugge en Anderlecht bij Sporza. "Als Anderlecht deze zomer een paar gerichte aankopen toevoegt aan deze jonge groep, moet je durven te geloven in de titel."

"Maar bij Anderlecht moet je momenteel altijd met 2 woorden spreken", gaat De Sutter verder. "De ene week zijn ze top, de andere week kunnen ze een heel stuk minder zijn. Tegen Antwerp heeft Anderlecht het fantastisch goed gedaan. Maar dit weekend zal het misschien weer een andere match worden voor de spelers."

Anderlecht kan daarmee ook de grote uitdager van Club Brugge worden. "Ik denk dat Club vertrokken is voor een Bayern-scenario de komende jaren. De structuur is er ongelooflijk goed en dat weerspiegelt zich op het veld. Club is de laatste jaren niet meer uit de top twee te slaan", aldus De Sutter.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws