L'Équipe: Milik op weg naar uitgang bij Marseille en onderweg naar Juventus

L'Équipe: Milik op weg naar uitgang bij Marseille en onderweg naar Juventus

Gepubliceerd: vrijdag 2 april 2021 om 12:50vr 02-04-2021 om 12:50

Arkadiusz Milik kan na dit seizoen, door een clausule in zijn contract, voor een gelimiteerde transfersom van 12 miljoen euro vertrekken bij Olympique Marseille. De Poolse spits werd in januari door Napoli voor anderhalf seizoen verhuurd aan de Franse club, met een verplichte optie tot koop.

Met deze verplichting was een bedrag van acht miljoen euro gemoeid, exclusief bonussen. L'Équipe meldt dat Milik door de clausule alsnog een transfer kan maken naar Juventus, mits De Oude Dame de gevraagde twaalf miljoen euro wil betalen. Napoli weigerde eerder mee te werken aan een transfer van de spits naar Juve, nadat de speler en club in een conflict verwikkeld raakten.

De Poolse spits weigerde af te reizen naar een door voorzitter Aurelio De Laurentiis ingelast trainingskamp. Bovendien zou Milik het in Italië strikte portretrecht hebben geschonden bij het onder de aandacht brengen van zijn restaurant in Polen. Het grootste struikelblok was echter dat de spits zijn aflopende contract niet wilde verlengen bij de club van Dries Mertens.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws