'Inter kijkt rond voor versterkingen en lonkt naar aanvoerder AZ'

'Inter kijkt rond voor versterkingen en lonkt naar aanvoerder AZ'

01-04-2021 14:14
1

Internazionale heeft Teun Koopmeiners op het transferlijstje staan voor komende zomer. Bart Baving, zaakwaarnemer van de AZ-captain, zou dat toegegeven hebben tegenover FCInternews.it.

Koopmeiners zou in de belangstelling staan van diverse clubs uit de beste vijf competities van Europa en FCInternews claimt met de zaakwaarnemer van de linkspoot te hebben gesproken. "Hij staat op het lijstje van diverse clubs en Inter is één van die clubs", zou hij hebben laten optekenen. "Ik heb echter nog niet met de club gesproken en het is nog vroeg in het seizoen."

Baving geeft daarbij aan dat hij verwacht dat zijn cliënt klaar is voor een nieuwe stap. "Ik twijfel niet aan Teun en denk dat hij de mogelijkheden heeft om bij elke club van belang te zijn. Een transfersom kan ik je nu niet geven, maar aan het einde van het seizoen heeft hij nog twee jaar contract over. Hij is klaar voor een nieuwe stap in zijn loopbaan."

Op het afgelopen EK onder 21 was Koopmeiners aanvoerder van Jong Oranje en daarnaast draagt hij ook de band bij AZ, waarmee hij dit seizoen als tweede hoopt te eindigen. De spelmaker heeft daarmee de belangstelling doen toenemen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie