'Nmecha (RSC Anderlecht) gelooft in Duitse kansen op kwartfinale op EK U21'

'Nmecha (RSC Anderlecht) gelooft in Duitse kansen op kwartfinale op EK U21'

28-03-2021 15:16 Laatste update: 15:20

Op het EK voor beloften neemt Duitsland het in zijn laatste groepswedstrijd op tegen Roemenië. Na een vier op zes volstaat een punt om door te stoten naar de kwartfinales. RSC Anderlecht-huurling Lukas Nmecha heeft vertrouwen in een goeie afloop. 

“Wij hebben het in eigen handen om goed te spelen, te winnen en als groepswinnaar door te stoten”, zo meldt Het Laatste Nieuws. Nmecha toonde zich zaterdag belangrijk met een doelpunt in het 1-1 gelijkspel tegen Nederland.

Volgende tegenstander voor Nmecha is Roemenië. Ook zij hebben vier op zes, maar het doelpuntensaldo van de Duitsers is beter. Ook Nederland maakt met een twee op zes nog kans op kwalificatie voor de volgende ronde. Maar Nmecha heeft vertrouwen in eigen kunnen. “Het wordt een lastige wedstrijd, maar wij hebben meer kwaliteit.”

Aan een mogelijke tegenstander in de kwartfinales, die eind mei worden gespeeld, denkt Nmecha nog niet. “Wie het zal zijn, die zal het zijn. Wij zijn Duitsland, wij moeten klaar zijn om tegen de beste ploegen van de wereld te spelen en ook te winnen.”