Cercle krijgt slecht nieuws van Pavlovic: Na het seizoen terug naar AS Monaco

Cercle krijgt slecht nieuws van Pavlovic: "Na het seizoen terug naar AS Monaco"

13-03-2021 23:30
4

Cercle Brugge kreeg in de strijd tegen degradatie nog wat extra hulp aangeboden van AS Monaco met de komst van Strahinja Pavlovic. De peperdure verdediger moet Cercle Brugge in Eerste Klasse A zien te houden. Daarna zal hij ook gewoon vertrekken bij de Vereniging.

Voor Pavlovic is het duidelijk, hij wil komend seizoen terug naar AS Monaco. "We willen het behoud verzekeren en nadien keer ik terug naar Monaco. Ik hoop dat er ik mijn kans krijg. Ik heb alvast een goede band met trainer Niko Kovac, en hij stuurde mij een bericht nadat ik onlangs scoorde", zegt Pavlovic op de officiële kanalen van AS Monaco.

In zijn eerste weken wist Pavlovic ook indruk te maken bij Cercle. Al is de Belgische competitie volgens hem toch niet zo makkelijk. "In België zijn er bij elke ploeg goede spelers en ze spelen vaak met snelle spelers in de aanval", klinkt het.

"Het is een kampioenschap waar de wedstrijden goed op en af gaan. Er wordt veel gelopen en er zijn veel duels en ik vind het heel gelijkwaardig aan de Ligue I", besluit Pavlovic.