Van den Brom na wedstrijd tegen KV Mechelen: Dan mag je als coach tevreden zijn

Van den Brom na wedstrijd tegen KV Mechelen: "Dan mag je als coach tevreden zijn"

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 21:23do 04-03-2021 om 21:23

KRC Genk stoot door naar de halve finales van de Beker van België. De Limburgers schakelden zonder al te veel moeite KV Mechelen uit, het werd 4-1. John Van den Brom keek als een tevreden coach naar zijn ploeg.

Na tien minuten stond de thuisploeg al 2-0 voor met dank aan Thorstvedt en Munoz. KRC Genk domineerde de eerste helft en liet het na om de score uit te diepen. In de tweede helft verloor KRC Genk op geen enkel moment grip op de wedstrijd. John Van den Brom is blij met de prestatie van zijn ploeg. "Wat me vooral bijblijft van deze match is dat we 70 tot 75 minuten totaal gedomineerd hebben, veel kansen hadden en vier keer hebben gescoord. Dan mag je als coach tevreden zijn", vertelde Van den Brom na de wedstrijd.

KRC Genk stoot zo door naar de halve finales van de Beker van België, samen met KAS Eupen, RSC Anderlecht en Standard of Club Brugge. Of Van den Brom een voorkeur had als tegenstander in de halve finale was hij duidelijk. "Op wie ik hoop in de halve finales? Dat maak me niet uit", aldus Van den Brom.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws