Castro-Montes waarschuwt KAA Gent: “Dan is ons seizoen naar de botten”

Castro-Montes waarschuwt KAA Gent: “Dan is ons seizoen naar de botten”

03-03-2021 13:45 Laatste update: 13:49
1

KAA Gent neemt het in de beker op tegen KAS Eupen. Voor de Buffalo’s is de Croky Cup een kans om het seizoen nog te redden, dat stelt verdediger Alessio Castro-Montes in een gesprek met Het Nieuwsblad.

De beker kan beslissen over een geslaagd of mislukt seizoen. “Dat mag je wel stellen. Niemand had zo'n seizoen zien aankomen. De trainerswissels, corona, het vertrek van Jonathan David: het speelde allemaal een rol. En het ontbreken van supporters. Vorig seizoen bleven we ongeslagen thuis, zelfs tegen Wolfsburg en AS Roma. Nu zijn we beter uit. Dus ja, verliezen en het seizoen is naar de botten. We kunnen nog iets doen in de competitie, maar met bekerwinst is het seizoen toch nog geslaagd.”

Castro-Montes neemt het in de beker op tegen zijn ex-club KAS Eupen. “Eupen is onvoorspelbaar en alles­behalve makkelijk. Maar het is wel een haalbare kaart. Je voelt in de groep ook het belang van deze match. Of we de voorzitter al gezien hebben? Neen, sinds de aanstelling van Hein Vanhaezebrouck zien we hem niet meer. Ervoor ging het slechter en kwam hij langs om een reactie te vragen. Wat ik eigenlijk meer dan normaal vind.”

No Poll