Walsh verrast vriend en vijand bij KV Mechelen: Had ik zelf niet verwacht

Walsh verrast vriend en vijand bij KV Mechelen: "Had ik zelf niet verwacht"

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 16:46vr 26-02-2021 om 16:46

Na een moeilijke start is KV Mechelen weer geklommen in het klassement en staat het na 28 speeldagen op een negende plek, met hetzelfde aantal punten als de nummers zes en acht. In die remonte kon het ook rekenen op Sandy Walsh, die boven de verwachtingen speelt.

De verdediger werd gratis aangetrokken en moest aanvankelijk de doublure worden van Issa Kaboré, die wordt gehuurd van Manchester City. Walsh speelde Kaboré echter uit de ploeg en lijkt niet meer weg te denken uit de basiself.

Ook Walsh, die dit seizoen goed was voor drie doelpunten en drie assists, had dit niet verwacht. "Dit is het beste seizoen uit mijn carrière", zegt Walsh in Het Laatste Nieuws. "Ik speelde geen voorbereiding, sloot laat aan bij de ploeg en tóch kan ik dit neerzetten. Dat had ik niet verwacht. Het harde werk van mezelf en de ploeg rendeert. Dat doet deugd", besluit hij.

Walsh heeft nog een contract tot het einde van volgend seizoen bij KV Mechelen, al bestaat er weinig twijfel over dat dat verlengd zal worden als de verdediger blijft presteren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws