KV Oostende dient KRC Genk van antwoord op social media, DJ doet mee

KV Oostende dient KRC Genk van antwoord op social media, DJ doet mee

17-02-2021 21:20
11

Oostende is erin geslaagd om woensdag met 3-1 te winnen van KRC Genk. Het komt daardoor weer op een plekje in Play-Off 1 te staan. Bij KV Oostende maakte men van de winst ook gebruik om de tegenstander wat te plagen.

Nog voor de wedstrijd plaagde men bij KRC Genk tegenstander KV Oostende zelf nog op de sociale mediakanalen door op het 'amateurisme' van KVO te duiden. Dat leek in het verkeerde keelgat van KV Oostende geschoten te zijn.

Tijdens de rust kwam de DJ van KV Oostende al met een eerste plaagstoot door een liedje over de smurfen te draaien. Meteen na de 3-1 overwinning ging men bij KV Oostende. Eerst kwam er een tweet van KV Oostende met een schaatsende Smurf. 'Alvast een wervelende, professionele prestatie van onze jongens', schreef men. Duidende op de eerdere tweet van Genk.

En ook de DJ van KV Oostende liet weer van zich horen. Hij begon met het liedje 'Ice Ice Baby' van Vanilla Ice en ging verder met 'Let It Go' van de Disney-film Frozen. Het moge duidelijk zijn, de relatie tussen beide clubs was wat koeltjes de voorbije dagen.