Vanzeir voor bekerduel tegen Anderlecht: Heel speciale wedstrijd voor supporters

Vanzeir voor bekerduel tegen Anderlecht: "Heel speciale wedstrijd voor supporters"

09-02-2021 20:56

Donderdagavond staan de laatste wedstrijden van de Beker van België op het programma, waaronder twee derby's. Sint Truiden VV neemt het op tegen KRC Genk en Union Saint-Gilloise ontvangt RSC Anderlecht. Aanvaller Dante Vanzeir blikt met veel enthousiasme vooruit op de Brusselse derby.

Union staat autoritair aan de leiding in 1B en wil net als vorig seizoen ver geraken in de beker. Daarvoor moet het voorbij RSC Anderlecht, een Brusselse derby. Drie jaar geleden knikkerde Union Anderlecht nog uit de beker door met 0-3 te gaan winnen op Anderlecht. Deze keer wil Union op eigen terrein opnieuw voor een verrassing zorgen. 

Spits Dante Vanzeir heeft goede moed en wil er een mooie avond van maken. "Dit is een hele speciale wedstrijd voor ons en voor de supporters. Ik hoop op een heel aangename wedstrijd om naar te kijken. Het wordt geen makkelijke wedstrijd maar we zullen er zeker alles aan doen. Die overwinning zou een extra boost geven voor de competitie en voor de Beker", liet Vanzeir optekenen.

De aanvaller zag ook hoe goed Anderlecht speelde op KRC Genk. "Anderlecht speelt een goede match, maar het is aan ons om hun kwaliteiten te stoppen. Er zijn zeker mogelijkheden maar we zullen in topvorm moeten zijn. We hebben gisteren een videomeeting gehad over Anderlecht, dus we zullen klaar zijn", besloot Vanzeir.

De wedstrijd tussen Union en RSC Anderlecht is vanaf 20u45 live te volgen op Canvas.