Ik kan niet garanderen dat Vlap zal spelen, daarom kijken we voor oplossing

"Ik kan niet garanderen dat Vlap zal spelen, daarom kijken we voor oplossing"

31-01-2021 19:07
7

RSC Anderlecht nam het zondagavond op tegen KAA Gent. Opvallende afwezige bij RSC Anderlecht was Michel Vlap. De Nederlander werd uit de selectie gelaten door Kompany. De trainer stond voor de wedstrijd de pers te woord over een eventuele transfer voor Michel Vlap.

RSC Anderlecht was deze transferperiode al erg actief op de transfermarkt, zowel op uitgaand als op ingaand vlak. De recordkampioen haalde met onder meer Ashimeru, Diaby en Bruun Larsen aanvallende versterkingen. En met deze versterkingen kreeg Michel Vlap nog meer concurrentie en aasde hij naar een transfer.

Vincent Kompany stond voor de wedstrijd tegen KAA Gent de pers te woord en gaf een woordje uitleg over het niet-selecteren van Vlap. De coach kon nog niet bevestigen dat de deal rond is. Maar meldde wel dat het vertrek van de Nederlander nabij is. "Michel wil gewoon spelen. Hij wil zelfs áltijd spelen en dat kan ik hem niet garanderen. Met Trebel, Diaby, Daudu, Dimata, El-Hadj en Verschaeren die terugkomt, hebben we natuurlijk al veel jongens. Ik begrijp dat hij meer garanties wil en zal zijn sportieve ontwikkeling niet in de weg staan. We zullen zien wat de komende uren brengen", klonk het bij Eleven Sports.