UPDATE: 'Tissoudali heeft keuze tussen KAA Gent en DC United gemaakt'

UPDATE: 'Tissoudali heeft keuze tussen KAA Gent en DC United gemaakt'

31-01-2021 12:00 Laatste update: 14:47
9

De transfer van Tarik Tissoudali naar KAA Gent is nog lang niet rond. Meer nog: met DC United is er nu een kaper op de kust. Hernan Losada zou graag opnieuw samenwerken met zijn ex-speler. Dat meldt Het Laatste Nieuws

KAA Gent leek de beste papieren te hebben om de Marokkaanse Nederlander binnen te halen. Tissoudali heeft nog maar enkele maanden contract bij Beerschot en valt dus voor een prikje op te halen. KAA Gent bereikte ook al een persoonlijk akkoord met Tissoudali, maar dat komt nu in het gedrang. 

Na de match tegen OH Leuven bleek dat ook Losada een oogje heeft op Tissoudali. Tot overmaat van ramp voor KAA Gent is er ook nog interesse van een club uit Saudi-Arabië. KAA Gent zal er hoe dan ook snel bij moeten zijn, want op maandagavond gaat de Belgische transfermarkt dicht.

Update: Tissoudali is aangekomen op het oefencomplex van KAA Gent, aldus Het Nieuwsblad. De late poging van Losada en DC United doet de Beerschot-aanvaller dus niet meer van gedachten veranderen. Verwacht wordt dat de deal vandaag nog wordt geofficialiseerd.