UPDATE: 'Er is zeker interesse voor Tissoudali, maar er is nog niets rond'

UPDATE: 'Er is zeker interesse voor Tissoudali, maar er is nog niets rond'

30-01-2021 08:50 Laatste update: 10:50
4

Tarik Tissoudali staat voor een vertrek bij Beerschot. De Amsterdammer (27) heeft met zijn goede spel belangstelling gewekt van meerdere clubs, waaronder uit de Serie A.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Volgens de Belgische krant hebben Atalanta Bergamo, Sampdoria en Sassuolo zich gemeld voor Tissoudali en ook is er belangstelling uit Saudi-Arabië én de Jupiler Pro League. Het Laatste Nieuws verwacht dat Tissoudali niet meer in de selectie zit voor de wedstrijd tegen OH Leuven. Beerschot heeft volgens HLN wel oren naar een vertrek van Tissoudali, die zeven goals in achttien wedstrijden gemaakt heeft. Zijn contract loopt aan het einde van het seizoen af.

Het is niet duidelijk waar de voorkeur van Tissoudali naar uitgaat. "Er was afgelopen zomer interesse uit Qatar. Dat vond ik nog te vroeg, want ik wilde op een hoog niveau in België spelen. Ik heb de ambitie om met een Belgische club in Europa te spelen. Maar als ik ergens een paar miljoen kan verdienen, dan denk ik er zeker over na", zei hij in december nog tegen VoetbalPrimeur. "Als je al zoveel hebt meegemaakt moet je ook een beetje aan je familie en je kinderen denken en het makkelijk mogelijk voor jezelf maken. Ik denk dat iedereen er zo over denkt. Iedereen zou vertrekken als hij zo'n kans zou krijgen."

Update: De zaakwaarnemer van Tarik Tissoudali bevestigt dat de Nederlander van Beerschot er goed opstaat. "Er is zeker interesse, maar er is nog niets rond", laat Menno Groenveld weten aan VoetbalPrimeur. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie