‘Club Brugge heeft troef in handen voor Griekse sensatie van tien miljoen euro’

‘Club Brugge heeft troef in handen voor Griekse sensatie van tien miljoen euro’

Gepubliceerd: donderdag 28 januari 2021 om 07:00do 28-01-2021 om 07:00

Club Brugge is op zoek naar een nieuwe flankaanvaller en volgens Het Nieuwsblad gaat het nu vol voor Christos Tzolis van PAOK Saloniki. Eerder werden al namen zoals Facundo Pellistri (19), Bryan Reynolds (19) en Jaden Philogene-Bidace (18) genoemd.

Pellistri is een Uruguayaans talent van Manchester United dat op weg lijkt naar Spanje. Reynolds lijkt voor Italië te kiezen en Philogene-Bidace gaat naar verluidt bijtekenen bij Aston Villa. Club Brugge heeft daarom zijn pijlen gericht op een nog interessanter profiel: de 18-jarige Griek Tzolis van PAOK.

In Griekenland staat Tzolis te kennen als één van de grootste talenten van de afgelopen jaren. Dit seizoen is hij een sensatie in de Griekse competitie met twaalf doelpunten en zeven assists in 28 wedstrijden. Tzolis is bijzonder explosief, sterk in één-tegen-één en kan op beide flanken geposteerd worden.

Troef
PAOK wil het talent echter nog tot de zomer behouden en het prijskaartje is niet mals: tien miljoen euro. Club Brugge heeft echter een troef in handen: Michael Krmencik. De Tsjechische aanvaller wordt op dit moment verhuurd aan PAOK en de Griekse club is tot nu toe in de wolken met Krmencik, het informeerde al naar een overnameprijs.

‘Door Krmencik in de deal met Tzolis te betrekken, kan Club twee vliegen in één klap slaan. Het kan een van de grootste talenten in Europa naar Brugge halen én het kan een deel van de transferprijs van Krmencik recupereren. In Griekenland is te horen dat PAOK zich hard zal opstellen bij de onderhandelingen. Tzolis moet hen klinkende munt opleveren’, klinkt het.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een goede speler voor Club Brugge?

Ja
86%
Nee
14%
(351 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws