Ik verloor kilo's, ademen was moeilijk. Covid neemt alle energie weg

"Ik verloor kilo's, ademen was moeilijk. Covid neemt alle energie weg"

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 16:17wo 27-01-2021 om 16:17

Het coronavirus treft hoofdzakelijk oudere of verzwakte mensen, maar ook bij frisse veulens kan de ziekte doorwegen. Sulayman Marreh kan erover meespreken. De controlerende middenvelder van KAA Gent geraakte besmet en legt uit wat het virus met je lichaam uitvreet.

In november kreeg de pandemie ook Marreh te pakken. "Toen we in Gabon arriveerden, testte ik meteen positief", vertelt hij het relaas in Het Laatste Nieuws. "Twee dagen vertoonde ik symptomen als hoofdpijn en een lichte koorts, maar achttien dagen zat ik in quarantaine op een hotelkamer, eten werd me gebracht. Ik kon niet trainen, ik kon niets doen."

Die situatie had uiteraard ook invloed op zijn fysieke gestel. "Ik verloor kilo’s. Toen ik terug begon te trainen, was ademen moeilijk. Bij alles wat ik deed, was het alsof het de eerste keer was dat ik het deed. Covid neemt alle energie weg", somt Marreh alle symptomen op.

"Nu ben ik terug goed. Nog geen 100%, maar toch dichtbij", verzekert de middenvelder. Dat valt er ook aan te zien, want de laatste weken verschijnt Marreh vaak aan de aftrap onder Hein Vanhaezebrouck.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Ben jij bang om corona te krijgen?

Ja
68%
Nee
33%
(80 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws