Italiaanse kranten niet te spreken over gedrag Lukaku-Ibrahimovic: ‘Schaam je’

Italiaanse kranten niet te spreken over gedrag Lukaku-Ibrahimovic: ‘Schaam je’

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 10:30wo 27-01-2021 om 10:30

Laatste update: woensdag 27 januari 2021 om 10:30wo 27-01-2021 om 10:30

Niet de overwinning van Inter in de Milanse derby tegen AC Milan, maar het opstootje tussen Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic was hét gespreksonderwerp in de Italiaanse kranten een dag nadien.

Corriere dello Sport kopte duidelijk: ‘Ibra-Lukaku: vergogna’ of ‘Ibra-Lukaku: schaam je’. Tuttosport heeft het over een beledigende Zlatan. In Italië is men duidelijk niet te spreken over het voorval tussen de twee aanvallers. Ook op de cover van La Gazzetta dello Sport gaat het over de strijd tussen de twee kemphanen.

'We zagen de allergrootste schaamte, waarbij de Scala van het voetbal als het ware gebruikt werd als een bordeel. Het ging om een trieste film, een slechte reclamespot voor het Italiaanse voetbal. Want na deze match praat niemand over de goals van Ibrahimovic en Lukaku', klinkt het in de roze sportkrant.

De gemoederen raakten verhit tijdens de derby: "Ga je voodoo-rituelen lekker ergens anders doen, kleine ezel", schreeuwde Ibrahimovic naar verluidt. "Kom op, laten we naar binnen gaan", reageert Lukaku. Ibrahimovic: "Ga je moeder bellen en doe die voodoo-rituelen ergens anders. Ezel!" Het laatste woord is aan Lukaku: "Je wilt het over mijn moeder hebben? F*ck you and your wife!", waren de duidelijke woorden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws