Nederlandse pers ziet Club-Nederlanders uitblinken: ‘Ze zijn goud waard’

Nederlandse pers ziet Club-Nederlanders uitblinken: ‘Ze zijn goud waard’

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 13:50ma 25-01-2021 om 13:50

Laatste update: maandag 25 januari 2021 om 16:39ma 25-01-2021 om 16:39

Club Brugge won afgelopen weekend de topper tegen KRC Genk en telt inmiddels twaalf punten voorsprong op de eerste achtervolger. Met Dost, lang, Vormer en Denswil stonden er ook vier Nederlanders op het veld. Hoe bekijkt de Nederlandse pers hun prestatie?

Bij NOS wordt er opgemerkt hoe het merendeel van de Brugse doelpunten een Nederlands tintje hadden. ‘Twee van de drie Brugse doelpunten waren van Nederlandse makelij. Club Brugge blijft de dienst uitmaken in de Belgische competitie’, valt er te lezen.

De Telegraaf ziet dan weer hoe de Nederlanders Club Brugge op sleeptouw nemen. ‘Vormer was al razend populair in Brugge, daar zijn sinds dit seizoen ook smaakmakers Lang en Dost bijgekomen. Ook Denswil keerde inmiddels terug’, aldus de krant.

Ook Het Algemeen Dagblad ziet de Nederlanders uitblinken bij Club Brugge. ‘ Dost is niet te houden bij Club Brugge, de spits was opnieuw trefzeker in de gewonnen topper tegen KRC Genk. Vormer schoot na rust de gelijkmaker binnen en Lang was goed voor twee assists’, pent de krant neer.

Tenslotte liet ook Nu.nl zijn licht schijnen over de wedstrijd. ‘Nederlanders goud waard voor Brugge’, titelt het nieuwsmedium. ‘Er waren hoofdrollen weggelegd voor Dost, Vormer en lang. Club Brugge doet een uitstekende zaak in de competitie.’

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Denk jij dat Lang mee naar het EK mag?

Ja
67%
Nee
33%
(313 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws