Club Brugge heeft het beste van Dost nog niet gezien: Er zit nog rek op mezelf

Club Brugge heeft het beste van Dost nog niet gezien: "Er zit nog rek op mezelf"

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 18:00do 21-01-2021 om 18:00

Club Brugge won woensdagavond nipt van KV Oostende met 2-1. Bas Dost bracht Blauw-Zwart na een achterstand op gelijke hoogte. Het was voor de Nederlander al het derde doelpunt in zijn derde wedstrijden voor Club Brugge. Dost was na afloop dan ook tevreden.

"Ik ben uiteraard dolblij met deze overwinning", sprak Dost na op de website van Club Brugge. "Het is wel heftig geweest voor mij de afgelopen twee weken, met pittige trainingen en drie wedstrijden die elkaar in sneltempo opvolgen. Met de ploeg gaat het natuurlijk zeer goed, maar ik merk bij mezelf dat er nog veel rek in zit."

De fans van Club Brugge hebben naar eigen zeggen het beste van Dost nog niet gezien. "Ik ervaar voor het ogenblik dat ik bepaalde dingen nog niet kan uitvoeren zoals ik zou willen, maar dat moet ik accepteren in deze fase van de competitie. Ik voel dat ik per wedstrijd een paar procentjes beter in mijn ritme kom, maar ik zit ook echt stikkapot na deze 90 minuten."

Club Brugge kwam wel goed weg toen KVO een strafschop miste. "Alle lof trouwens voor Oostende dat het ons heel lastig heeft gemaakt. Gelukkig pakt Simon die penalty, waardoor het 2-1 bleef. Vandaag telden alleen de drie punten, want komende zondag moeten we er weer staan tegen naaste achtervolger Genk", besluit Dost.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Op hoeveel goals zie je Dost eindigen dit seizoenen?

5-10
18%
11-15
64%
16-20
13%
<20
6%
(96 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws