Seigers (23) neemt afscheid van KRC Genk: Wil zo hoog mogelijk spelen

Seigers (23) neemt afscheid van KRC Genk: "Wil zo hoog mogelijk spelen"

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 13:15do 21-01-2021 om 13:15

Rubin Seigers is definitief vertrokken bij KRC Genk. Hij gaat nu voor Westerlo spelen. Seigers is alvast blij dat hij een nieuwe uitdaging kan aangaan. 

"Ik heb vorig seizoen met Beerschot in 1B gespeeld, dus ik weet dat het niveau in die competitie heel hoog ligt", benadrukt hij bij Gazet Van Antwerpen. "Westerlo steekt niet onder stoelen of banken dat promotie de grote doelstelling is. Uiteraard wil ik graag zo hoog mogelijk spelen. Maar Westerlo biedt mij de kans om weer op een hoog niveau te voetballen. We zien wel wat de toekomst brengt."

Door een knieblessure heeft hij wel meer dan een jaar niet meer gespeeld. "Ik heb mijn deel blessureleed wel gehad. Jammer genoeg kwam ik bij Beerschot vorig seizoen niet veel in actie. Maar ik wil het vorige seizoen zo snel mogelijk vergeten en die zwarte bladzijde omslaan. Nu is vooruitkijken de boodschap. Ik hoop snel opnieuw te kunnen voetballen en ik reken erop dat ik de komende dagen de looptrainingen kan opdrijven."

Seigers wil snel een meerwaarde zijn in de Kempen. "Voorlopig gaat alles goed en heb ik geen last meer van die knie. Maar ik tast nog wat in het duister over de dag waarop ik de groepstrainingen kan hervatten. Donderdag word ik op de club verwacht. Ik kijk ernaar uit. Westerlo was vanaf dag één geïnteresseerd en drukte door voor een transfer. Een leuke vaststelling."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws