Gheysens over transferbeleid bij Antwerp: De sportieve expertise is voor hem

Gheysens over transferbeleid bij Antwerp: "De sportieve expertise is voor hem"

Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021 om 12:50za 16-01-2021 om 12:50

Paul Gheysens is al enkele jaren de sterke man van Royal Antwerp FC. Ondanks zijn vele kapitaalsinjecties laat de voorzitter van The Great Old het sportieve plaatje over aan Luciano D'Onofrio. Zelf zal Gheysens dus geen transfers afdwingen bij Antwerp, zo vertelt hij.

"Neen. De sportieve expertise is voor Luciano. Na elke uitwedstrijd doe ik een telefoontje naar hem. Dan vraag ik: 'Luciano, wat denk jij ervan?' Er zijn voorzitters die zich met alles moeien - zo ben ik niet. Vorige zondag na het 3-0-verlies tegen KV Mechelen heeft Luciano mij niet veel moeten uitleggen. Ik weet zeer goed dat veranderen van trainer tijd kost", aldus de Antwerp-voorzitter in Het Laatste Nieuws.

D'Onofrio werd de voorbije maanden aan Standard gelinkt, maar toch lijkt de sportieve baas Antwerp trouw te blijven. "Dat apprecieer ik zo aan Luciano. Loyauteit is alles in het leven. Bij Ghelamco werken wij met een klein team - allemaal springen we voor elkaar in de bres", aldus Gheysens, die aangaf dat Antwerp schuldenvrij is.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Blijft D'Onofrio Antwerp trouw denk je?

Ja
88%
Nee
12%
(249 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws