Clement lovend over Oud-Heverlee Leuven: Dat is de nieuwe realiteit

Clement lovend over Oud-Heverlee Leuven: "Dat is de nieuwe realiteit"

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 20:31vr 15-01-2021 om 20:31

De deal is bijna rond tussen Club Brugge en Oud-Heverlee Leuven, zo meldden verschillende bronnen. Volgens Het Laatste Nieuws zou OHL zo'n 2 miljoen euro betalen voor Siebe Schrijvers. Dat maakt hem de duurste inkomende transfer in de clubgeschiedenis van OHL, Philippe Clement sprak over verandering in het Belgische voetbal.

In Extra Time sprak Marc Brys over dat Oud-Heverlee Leuven binnen de drie jaar de titel wil pakken. Met de transfer van Siebe Schrijvers zet OHL die ambities kracht bij. Philippe Clement gaf ook zijn mening over de evolutie van Oud-Heverlee Leuven aan Het Laatste Nieuws. "Binnen drie jaar willen ze de titel pakken, wat aangeeft dat er veel veranderd is in het Belgische voetbal. Investeerders van buitenaf hebben grote ambities. Mensen bekijken OHL als een 1B-ploeg, maar daar lijken ze in de verste verte niet meer op", liet de trainer van Club Brugge weten.

Clement sprak over verandering in het Belgische voetbal. "Op alle vlakken hebben ze enorme investeringen gedaan. De tijden zijn veranderd. Vroeger haalden Club Brugge en Anderlecht snel de beste spelers van de promovendi. Wij waren in de zomer al geïnteresseerd in Sowah, maar hij was onhaalbaar. Dat is de nieuwe realiteit", aldus Clement aan Het Laatste Nieuws.

Club Brugge en Philippe Clement nemen het zondag op tegen Beerschot op het Kiel.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws