Schade valt mee bij Vossen, situatie van Opare wordt van nabij gevolgd

Schade valt mee bij Vossen, situatie van Opare wordt van nabij gevolgd

Gepubliceerd: dinsdag 12 januari 2021 om 22:29di 12-01-2021 om 22:29

SV Zulte Waregem komt met de schrik vrij. Afgelopen weekend won het met het kleinste verschil van Royal Excel Moeskroen, na een treffer van Jelle Vossen. Die viel even later echter uit met een spierblessure. Na onderzoek blijkt de schade niet al te groot. Ook Daniel Opare heeft overigens kopzorgen.

Tegen Moeskroen ging Vossen zonder contact op de grasmat liggen, waarna een wissel zich opdrong. Intussen heeft Zulte Waregem een update beschikbaar over zijn toestand. De sluipschutter zou een verrekking in zijn hamstring hebben opgelopen. Daardoor moet hij twee weken aan de kant blijven, maar dat valt uiteraard beter mee dan in het geval van een scheur, bijvoorbeeld.

Niet alleen Vossen, ook Opare moest de driepunter tegen Moeskroen in mineur vinden. De vaste rechtsachter van Essevee heeft eveneens last van zijn hamstrings. Bij de Ghanees is er nog geen concrete diagnose gesteld, maar de West-Vlamingen lijken ook niet van plan om hem te laten onderzoeken. 'Enkele dagen afwachten en opvolgen', luidt het devies.

Hoe dan ook komt de onzekerheid ongelegen voor Francky Dury, aangezien januari razend druk wordt. De komende veertien dagen trekt zijn team naar Waasland-Beveren en ontvangt het OH Leuven en K. Beerschot V.A.. Die duels zal Zulte Waregem dus al zeker zonder Vossen moeten afwerken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws