Nieuwe foto van Lamkel Zé, speler lijkt ruzie te hebben met deur & beveiliging

Nieuwe foto van Lamkel Zé, speler lijkt ruzie te hebben met deur & beveiliging

04-01-2021 16:15
18

Didier Lamkel Zé ging maandag viraal. De Kameroener vond het een goede idee om zich met een shirt van Anderlecht te melden op de Bosuil. Hij werd de toegang geweigerd. Nu is er een nieuwe foto opgedoken die weinig aan de verbeelding overlaat.

Op Instagram deelde Lamkel Zé al een foto van zichzelf in het shirt van Anderlectht en dat hij op de Bosuil was. Ook waren er al foto's van hem te zien buiten het stadion. Nu dook er een nieuwe foto op. Daarop is te zien dat Lamkel Zé aan een deur trekt. Aan de andere kant staan twee personen die de speler liever lijken buiten te willen houden.

Lamkel Zé werd uiteindelijk door de security vriendelijk verzocht het pand te verlaten. De speler is al een tijdje persona non grata op de Bosuil. Na een zoveelste incident wil Antwerp niet meer met hem verder. Zelf doet Lamkel Zé er ook alles aan om de banden met Antwerp op te blazen.

Lamkel Zé flirt al een tijd met het Griekse Panathinaikos. Daar is momenteel ex-Antwerp-trainer Laslo Bölöni aan de slag. Maandag zette Lamkel Ze nog een foto van zichzelf online in het shirt van Beerschot.