Clement spreekt duidelijke taal: Daarvoor volstaat geen enkel bedrag

Clement spreekt duidelijke taal: "Daarvoor volstaat geen enkel bedrag"

03-01-2021 10:15
40

Philippe Clement blikt in De Zondag vooruit op het jaar 2021. Daarin wil hij uiteraard opnieuw kampioen spelen. Een Leko-scenario zit er voor hem absoluut niet in.

"Ik kijk er vooral hard naar uit om weer met publiek te spelen", benadrukt Clement. "Ik ben iemand die zijn emoties goed onder controle kan houden, maar in 2020 ben ik toch één keer geschrokken van mezelf: toen we tegen Waasland-Beveren voor het eerst weer met wat publiek mochten spelen, pakte mij dat op een manier die nog maar weinig is gebeurd."

De fans bieden duidelijk een meerwaarde voor Clement. "Dan ben je je meer dan ooit bewust van wat de impact op jou is van de gezangen en de blijdschap van de supporters die weer in de tribunes zitten. Dan besef je nog veel meer: dat maakt het echt leuk en dat is waarom je deze job graag doet."

Zijn voorganger Ivan Leko heeft Antwerp verlaten voor Shanghai SIPG. Clement geeft aan dat hij hoe dan ook bij Club wil blijven. "Daarvoor volstaat geen enkel bedrag. Mijn enige doel is opnieuw de titel pakken met Club en die te vieren met de supporters."