De Ketelaere krijgt nieuwe positie door komst Dost bij Club: Niet echt mee bezig

De Ketelaere krijgt nieuwe positie door komst Dost bij Club: "Niet echt mee bezig"

27-12-2020 19:50
19

Charles De Ketelaere heeft zaterdag tegen Eupen (3-0) hoogstwaarschijnlijk zijn laatste match gespeeld als diepe spits bij Club Brugge. Met de komst van Bas Dost zal de youngster een andere plaats krijgen in het elftal van Philippe Clement, al heeft hij dat nog niet besproken met zijn coach.

De Ketelaere mocht de voorbije weken steevast opdraven als diepe spits bij Blauw-Zwart en hij deed dat meer dan behoorlijk, al lukte het niet om te scoren. De Ketelaere beseft dat dat in de toekomst beter moet. "Ik ben wel bij veel gevaarlijke acties betrokken, maar ik geniet nog meer als ik ook zelf kan scoren. Meer doelpunten maken en beter aanvoelen wanneer ik aanspeelbaar moet zijn in de zestien zijn dus zeker werkpunten", vertelde de Rode Duivel aan Het Laatste Nieuws.

Met Dost komt er een echte doelpuntenmachine naar Club Brugge. De Ketelaere zal een nieuwe plaats krijgen in het elftal van Philippe Clement. "Ik heb nog niet gesproken met de coach over een eventuele positiewijziging. Ik ben er ook niet echt mee bezig, het enige wat ik wil is in de ploeg blijven staan en belangrijk zijn. Dat zal ik proberen doen op de positie waar het team me nodig heeft. Bas Dost als spits zal alleszins een meerwaarde zijn, we ontbraken tot nu iemand met écht killerinstinct. Ik hoop dat ik hem genoeg assists kan geven", besloot De Ketelaere al lachend.