Butez (Antwerp) krijgt boze berichten: Kan dat allemaal wel plaatsen

Butez (Antwerp) krijgt boze berichten: "Kan dat allemaal wel plaatsen"

27-12-2020 10:15
2

Jean Butez is opnieuw de eerste doelman bij Antwerp. De Fransman was zijn plaats even kwijt aan Alireza Beiranvand, maar staat nu weer tussen de palen. In Iran zijn ze daar niet zo blij mee...

Leko koos tegen Tottenham en Club Brugge voor Beiranvand. "Dat is voetbal, zeker? Hoogtes en laagtes wisselen elkaar af. Ik wist dat ik op een dag mijn plaats zou heroveren", geeft Butez aan bij Het Nieuwsblad.

Butez is zijn vertrouwen sowieso niet kwijt geraakt. "Ik beschouw de maand december als een etappe in mijn carrière die mij sterker maakt. Tegen Zulte Waregem oogde ik nog wat onzeker, maar tegen Waasland-Beveren kon ik me herlanceren. Ik zit opnieuw lekker in mijn vel."

Er is wel één vervelende bijwerking. Op sociale media wordt hij bestookt door boze berichten uit Iran, het thuisland van Beiranvand. "Er was op Instagram geen ontkomen aan. ( lacht ) Weet je dat zelfs mijn vrouw Marion berichten kreeg. Zij trok zich de reacties véél feller aan dan ik, omdat ik het allemaal wel kon plaatsen. In voetbal zal je altijd voor- en tegenstanders hebben. En Ali heeft een enorme status in Iran. Uiteraard willen zij hun held zien spelen."