UPDATE: 'Antwerp-verdediger kan naast de VS ook naar Frankrijk trekken'

UPDATE: 'Antwerp-verdediger kan naast de VS ook naar Frankrijk trekken'

19-12-2020 07:30 Laatste update: 23:30
8

De Major League Soccer wordt als het paradijs aanzien voor spelers die in de herfst van hun carrière zitten, maar toch nog stevig hun boterham willen verdienen. Soms wordt er echter ook naar jonger talent gespeurd, want Simen Kristiansen Juklerod van Royal Antwerp FC geniet interesse uit de MLS.

Het Noorse Verdens Gang schrijft namelijk dat New York City concrete belangstelling heeft om Juklerod in te lijven. De Noorse linksachter is na dit seizoen einde contract, terwijl Antwerp nog geen aanstalten maakte om die overeenkomst  te verlengen. Hier hoopt de MLS-club van te profiteren door Juklerod naar de Verenigde Staten te halen.

Voor Antwerp is het een dubbeltje op zijn kant, want met een verkoop van Juklerod deze winter komt er extra geld in het laatje. Indien eventuele contractbesprekingen op niks uitdraaien, dan kan de linkspoot na dit seizoen transfervrij vertrekken op de Bosuil. Bij Antwerp weten ze alvast met wie er moet gesproken worden de komende weken.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws toont niet enkel New York City FC interesse in Juklerod, maar kan de Noor ook naar Frankrijk trekken. Zo hebben Olympique Lyon en Bordeaux de verdediger ook op het verlanglijstje staan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie