Verheyen is grote fan van De Ketelaere: Maakt de rest beter bij Club Brugge

Verheyen is grote fan van De Ketelaere: "Maakt de rest beter bij Club Brugge"

18-12-2020 20:40
9

Charles De Ketelaere is bezig aan zijn absolute doorbraak en is vrijdag verkozen tot Sportbelofte van het Jaar. De jongeling maakt vrijwel wekelijks indruk bij Club Brugge. Ook Gert Verheyen is een fan.

"Het is wat de Fille (Clement, red.) zegt: hij maakt de rest beter. Hij is geen typische nummer negen maar zag je donderdag wat hij allemaal deed? Hij is meer dan een negen. Hij kan een bal bijhouden met de rug naar doel maar hij kan ook face to face een man uitschakelen", is Verheyen bijzonder lovend in Het Nieuwsblad.

De analist is dan ook enorm onder de indruk van de tiener. "De Ketelaere is echt héél goed. Ik zou het eens willen zien als je hem een heel seizoen in de spits laat staan. Als hij zo speelt én hij maakt nu ook nog eens vijftien goals, dan wordt hij verkocht voor een bedrag dat hier nog nooit is betaald. Dat denk ik echt."

En zo lijkt Club Brugge een absoluut toptalent uit de eigen jeugd gehaald te hebben. "Na Marc Degryse is hij toch de beste jeugdspeler ooit? En hij is dan nog eens mooi om naar te kijken", besluit Verheyen.