KRC Genk kan nog niet rekenen op Cuesta: Ik ben er nog niet helemaal uit

KRC Genk kan nog niet rekenen op Cuesta: "Ik ben er nog niet helemaal uit"

18-12-2020 17:46 Laatste update: 17:46
2

KRC Genk ontvangt zaterdag KV Kortrijk in de Luminus Arena. Coach John Van den Brom kan nog altijd rekenen op Carlos Cuesta. De hoofdwonde van de Colombiaan  is nog onvoldoende genezen en hij is dus nog niet inzetbaar.

Zijn afwezigheid bezorgt Van den Brom toch wat kopzorgen, want de spoeling achteraan is dun. "Tegen Anderlecht probeerden we het op te vangen door Wouters daar neer te zetten, maar ik zie in hem sowieso meer een middenvelder", vertelde Van den Brom aan Het Laatste Nieuws. "Om de boel nog te keren hebben we in het slot met twee spitsen gespeeld, maar als we eerlijk zijn was ook dat geen succes. Met drie achterin blijven spelen of toch overschakelen naar een 4-3-3, ik ben er zelf nog niet helemaal uit."

Genk blijft de dichtste achtervolger van leider Club Brugge en wordt steeds vaker genoemd als één van de grote uitdagers voor de landstitel. Een overwinning tegen Kortrijk is dus een must. "Wij verstoppen ons niet, wij willen absoluut in het spoor van Club Brugge blijven", vervolgde de coach van Genk. "Die druk op onze schouders doet ons niets, wij zijn blij dat er op die manier over Racing Genk gesproken wordt. Daar mogen we best fier op zijn."