Joos onder de indruk van Anderlecht tegen Genk: 'Dit is het begin'

Joos onder de indruk van Anderlecht tegen Genk: 'Dit is het begin'

15-12-2020 10:00
13

RSC Anderlecht kon op speeldag zestien overtuigen met een overwinning tegen toenmalig competitieleider KRC Genk. Ook bij het panel van Extra Time vond men de prestatie van Anderlecht indrukwekkend.

Analist Filip Joos liet zich onder andere positief uit over de ploegprestatie van Anderlecht "Dit Anderlecht is ineens een vervelende ploeg om tegen te spelen. Ze beschikken over heel veel fysieke kracht, en dat is nu éénmaal de basis van het voetbal. Dit is het begin, en ik ben ervan overtuigd dat Kompany van daaruit kan werken", gaf hij aan.

Gert Verheyen en Wesley Sonck gaven één speler heel wat lof: Albert Sambi Lokonga. "Hij was tegen Genk de baas op het middenveld. Dat liet hij zien door simpel te spelen, en op de juiste momenten te versnellen. Hij deed het uitstekend", klonk het in koor.

Ondanks de winst staat Anderlecht wel nog steeds maar op een zesde plek in de stand. Het telt twee punten achterstand op Oud-Heverlee Leuven, de nummer vier, en zeven punten achterstand op leider Club Brugge.