Penninckx zet stap opzij bij KV Mechelen: “Maximale rust binnen de club”

Penninckx zet stap opzij bij KV Mechelen: “Maximale rust binnen de club”

11-12-2020 08:26
1

KV Mechelen heeft op de algemene vergadering de jaarrekening van de club goedgekeurd. Malinwa maakte 435.678 euro winst. De club groeide ook in omzet. De veelbesproken Dieter Penninckx zet een stap opzij.

Algemeen directeur Frank Lagast geeft meer informatie op de webstek van KV Mechelen. “Ondanks het vervroegd stoppen van de competitie door corona en de kosten uit het verleden kunnen we het seizoen afronden met winst. Dat komt omdat we een aantal leningen voor de bouw van het stadion hebben herzien dankzij een nieuwe borg van de stad Mechelen.”

KV Mechelen kreeg veel steun in moeilijke coronatijden. “En omdat de hele club straffe inspanningen heeft gedaan. Van besparingen bij spelers, staf, personeel en medewerkers tot een slim transferbeleid en de onvoorwaardelijke steun van onze supporters en partners.”

Veelbesproken Penninckx
Penninckx zet een stap opzij. “De voorbije 2 jaar voel ik mij als supporter achter de ‘goei’ goal, vaak beter op mijn plek dan in beeld. Dat zal ook voor de komende periode zo zijn. Ik heb besloten om mijn bestuursmandaat tijdelijk niet uit te oefenen en mij door een waarnemer in de officiële vergaderingen van de club te laten vervangen; dit alles in het teken van maximale rust binnen de geweldige club die KV Mechelen is.”

“Ik ben en blijf supporter in hart en nieren. De club is dankzij de grote schare supporters bij Frank Lagast en zijn team in goede handen. Ik blijf de club steunen, met hart en ziel, voor even aan de zijlijn. Ik kijk net zoals alle supporters er naar uit om opnieuw in een vol stadion te zitten. Ik blijf achter de club staan in goede en kwade dagen”, aldus Penninckx.