Hasi heeft terugkeer België op het oog: “Daarna is het tijd om terug te keren”

Hasi heeft terugkeer België op het oog: “Daarna is het tijd om terug te keren”

10-12-2020 13:45

Besnik Hasi keert binnenkort terug naar de Belgische velden. Tegenover Het Belang van Limburg laat de oefenmeester zich uit over zijn toekomst. Momenteel zit Hasi bij Al-Raed.

Hasi zit nu al 2,5 jaar bij Al Raed, dat is een clubrecord. “Ons contract (tot de zeskoppige staf van Hasi behoren ook de Limburgers assistent Bernd Thijs en fysiektrainer Steven Vanharen, red.) bij Al-Raed loopt tot eind dit seizoen. Ik denk dat het daarna tijd is om terug te komen. Familiaal begint het natuurlijk te wegen, zeker nu het in coronatijden heel moeilijk geworden is om te reizen.”

“Ze hebben de gezondheidssituatie hier intussen wel goed onder controle. De maatregelen zijn strikt en de bevolking zeer gedisciplineerd. Maar het was een slopend jaar, omdat we na de zomer eerst het vorige seizoen hebben afgemaakt en dan enkele weken later al aan het nieuwe begonnen zijn. Er komt ook geen winterstop, de eerste break is pas voor maart. Gelukkig kunnen onze families waarschijnlijk in de kerstvakantie even afkomen”, aldus Hasi.