Vormer kiest vijf beste ploegmakkers: “Dembélé, hoe goed die kan dribbelen”

Vormer kiest vijf beste ploegmakkers: “Dembélé, hoe goed die kan dribbelen”

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 10:26wo 02-12-2020 om 10:26

Ruud Vormer staat voor zijn 500e wedstrijd. De Nederlandse middenvelder van Club Brugge is inmiddels een icoon geworden bij Blauw-Zwart. Tegenover Het Laatste Nieuws gaf hij een interview.

Daar gaf Vormer onder meer zijn beste five-a-side waar hij ooit mee samenspeelde. “De vijf beste voetballers met wie ik ooit gespeeld heb? Hmmm... Hans Vanaken – die kennen jullie wel, hé. (lachje) En Moussa Dembélé (ex-AZ, nu Guangzhou R&F, red.) ook. Hoe goed die kan dribbelen en de bal kan afschermen... Ze hebben hem niet toevallig eens een tovenaar genoemd.”

“Graziano Pellè (ex-Feyenoord, nu Shandong Luneng Taishan, red.) mag er ook bij! Die schoot de ballen zonder nadenken binnen. En hij is een goed aanspeelpunt. Achterin ga ik voor Stefan de Vrij (ex-Feyenoord, nu Inter, red.), een heel degelijke verdediger die nooit geblesseerd is. En dan heb ik nog een keeper nodig, zeker? Of hoeft dat niet? Nee? Dan kies ik ‘Joske' Izquierdo. Voor zijn snelheid. En voor de sfeer in de kleedkamer”, aldus Vormer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws