Breaking news

'Done deal: Still (28) wordt de nieuwe hoofdtrainer van Beerschot'

Hongla maakt furore bij Antwerp: Ik heb nochtans niks veranderd

Hongla maakt furore bij Antwerp: "Ik heb nochtans niks veranderd"

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 12:15do 26-11-2020 om 12:15

Martin Hongla is dit seizoen een revelatie bij Antwerp. De Kameroener krijgt van Ivan Leko volop zijn kans. Zijn voorganger Laszlo Bölöni geloofde minder in hem. 

"Ik heb nochtans niks veranderd", benadrukt Hongla bij Het Nieuwsblad. "Het enige verschil is dat ik destijds amper kansen kreeg en nu wél. Met Leko heb ik een goed contact. In het begin was het even lastig, omdat hij zo veeleisend is, maar alleen zo word je een betere speler."

Vorig seizoen werd hij ook even afgestopt door malaria. "Die ziekte was niet superzwaar, maar wel vervelend, want ik mocht van de dokter een tijdje niks doen. Gelukkig heb ik nu nog geen corona opgelopen, want dan lig je er ook een paar weken uit."

Hongla heeft nog altijd hoge ambities voor de toekomst. "Uiteraard is het mijn ambitie om in een topcompetitie te spelen. Ik droom er vooral van om opnieuw bij Barcelona (waar hij al op huurbasis speelde, red.) te belanden. Ik heb de kwaliteiten om daar ooit te spelen. Maar eerst ik wil de ambities van Antwerp helpen waarmaken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws