Beerschot heeft de meest waardevolle tandem van de Belgische competitie

"Beerschot heeft de meest waardevolle tandem van de Belgische competitie"

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 13:15ma 23-11-2020 om 13:15

K. Beerschot V.A is bezig aan een geweldig seizoen en staat na dertien speeldagen op een gedeelde tweede plek. In de overwinning tegen RSC Anderlecht (2-1) kon het ook weer rekenen op een sterke Tarik Tissoudali en Raphael Holzhauser. Dat zag ook Gert Verheyen.

De analist is enorm onder de indruk van het duo. "Met Tarik Tissoudali en Raphael Holzhauser beschikt Beerschot over de meest waardevolle tandem van de Jupiler Pro League", geeft Verheyen aan bij Het Nieuwsblad.

Ook tegen Anderlecht speelden ze weer een belangrijke rol. "Opnieuw hadden ze allebei een voet in de doelpunten, opnieuw hadden ze een belangrijk aandeel in de winst van Beerschot. Het is een complementair duo, met ­Holzhauser als passeur en de andere als loper. Tissoudali is altijd in beweging, ook verdedigend. De 1-0 komt er na negatieve pressing van hem", klinkt het.

Gevaarlijke Tissoudali
Holzhauser is dé man die in de spotlights staat, maar Tissoudali kon ook al flink wat indruk maken. "Van lopende spitsen wordt vaak gezegd dat ze frisheid in de zestien ontbreken maar dat gaat niet op voor Tissoudali. Zelfs in de box heeft hij nog een goeie dribbel en schijnbeweging. Vooral met zijn bovenlichaam brengt hij tegenstanders in verwarring", geeft Verheyen aan.

En na dertien speeldagen heeft de Nederlandse Marokkaan nu al zes doelpunten en vijf assists achter zijn naam staan. "Tissoudali is de spits die het vaakst naar doel trapt in de Jupiler Pro League. Maar hij is vooral de spits die van niets iets weet te maken", besluit Verheyen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws