Komt Nainggolan in de gratie bij Conte door de interlandbreak?

Komt Nainggolan in de gratie bij Conte door de interlandbreak?

11-11-2020 16:40
1

Radja Nainggolan wordt al enige tijd niet meer opgeroepen voor de nationale ploeg, dat verhaal kent iedereen ondertussen. Nu kan dat goed nieuws zijn voor onze landgenoot. La Gazetta Dello Sport meldt dat hij de enige middenvelder op training is.

Radja Nainggolan presteerde vorig seizoen zeer sterk bij Cagliari, maar de Sarden vonden geen akkoord met Internazionale om Il Ninja definitief over te nemen. Dat zorgde ervoor dat onze landgenoot deze zomer opnieuw opgenomen werd in de selectie van Antonio Conte, maar een succes werd dat nog niet.

Conte lijkt niet echt op Nainggolan te rekenen en dus moet de 32-jarige vrede nemen met enkele invalbeurten. Drie invalbeurten in de Serie A en één in de Champions League, alles samen goed voor 41 speelminuten: het is een magere oogst voor Nainggolan. 

De komende twee weken is Nainggolan immers de enige middenvelder die nog op training zal staan, aangezien zijn concurrenten allemaal aansluiten bij hun nationale ploeg. De krant, La Gazetta Deloo Sport, denkt dat Nainggolan zich daardoor misschien wat makkelijker in de gunst van Conte zal kunnen spelen en dat zou dan de komende maanden moeten leiden tot meer speelminuten.