Leko voelt de druk bij Antwerp: De mensen beseffen toch dat geduld nodig is

Leko voelt de druk bij Antwerp: "De mensen beseffen toch dat geduld nodig is"

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 08:30wo 28-10-2020 om 08:30

Royal Antwerp FC staat na de zege tegen K. Beerschot V.A aan de leiding in de Jupiler Pro League. Ivan Leko droomde al van een Leicester City-scenario, maar Hein Vanhaezebrouck vindt dat toch wat overdreven. Al geeft de analist wel toe dat Antwerp op de goede weg is.

Volgens Vanhaezebrouck voelt Leko al enige tijd de druk bij Antwerp. Zijn uitspraak was echter iets te enthouasiast. "Veel te voorbarig, als je het mij vraagt, zeker omdat Charleroi nog een inhaalmatch heeft en over Antwerp naar de leidersplaats kan springen. Het is Leko uiteraard vergeven dat hij die goeie prestaties extra in de verf wil zetten, ik begrijp hem ergens wel. De mensen zullen intussen toch wel beseffen dat geduld nodig is", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Al gelooft Vanhaezebrouck dat Antwerp een blijver wordt aan de Belgische top. "Na de bekerwinst zal ook die lands­titel wel volgen, maar ik wil toch wat goeie raad geven: plak er geen datum op. En panikeer niet als het niet meteen lukt. Amper een maand geleden waren er supporters die de naam van Bölöni scandeerden - niet bepaald aangenaam voor zijn opvolger", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wordt Antwerp dit seizoen kampioen?

Ja
39%
Nee
61%
(628 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws