Vliegtuig van Manchester City moet U-bocht maken in de lucht

Vliegtuig van Manchester City moet U-bocht maken in de lucht

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 23:40vr 23-10-2020 om 23:40

Manchester City speelde woensdagavond een thuiswedstrijd voor de Champions League tegen FC Porto. Ze wonnen die wedstrijd met 3-1. Dit weekend speelt City op verplaatsing naar West Ham United. Onderweg naar Londen kreeg het vliegtuig van Man City problemen met de remmen.

The Daily Mail meldde dat het vliegtuig, met spelers en staf van Manchester City, zijn koers moest wijzigen in de lucht.

Het team moest op het vliegveld van London City komen, maar door de technische storing aan het remsysteem hadden ze een vliegveld nodig met een langere landingsbaan om te kunnen landen. In plaats daarvan landden ze veilig op Stansted, zo'n 33 mijl van hun geplande bestemming. Manchester City neemt het op tegen David Moyes' West Ham kant in Stadium of London om 12.30 uur op zaterdag.

Dit is het tweede vliegtuiggerelateerde probleem dat gevolgen heeft voor de stad - hoewel dit niet veel meer bleek te zijn dan een klein ongemak. In 2016 kwam hun vlucht van de baan tijdens de start vanaf Norwich.

Er waren deze keer geen problemen meer met de vlucht van City en men denkt dat ze zonder problemen op Stansted zijn geland. Het enige andere probleem was een iets vertraagde aankomst in hun hotel in de aanloop naar de vroege aftrap van morgen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws