Conceiçao (ex-Standard) woedend op Guardiola: 'Hij is een fantastisch voorbeeld'

Conceiçao (ex-Standard) woedend op Guardiola: 'Hij is een fantastisch voorbeeld'

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 18:13vr 23-10-2020 om 18:13

Sergio Conceiçao (ex-Standard), de coach van FC Porto, heeft na de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City (3-1) ongenadig hard uitgehaald richting zijn collega Pep Guardiola én het Nederlandse VAR-team. Conceiçao omschreef Guardiola als 'extreem onplezierig'.

De Porto trainer wordt door verschillende Portugese en Engelse media, waaronder The Independant, geciteerd. "Ik moet leren van Guardiola. De manier waarop hij de scheidsrechters onder druk zet en hoe hij tegen spelers en staf van de tegenpartij praat", is Conceiçao cynisch. "Hij is een fantastisch voorbeeld, hier moet ik van leren. Wij waren engelen vergeleken met de mensen in de andere dug-out."

Hiermee is de kous echter nog niet af voor Conceiçao, die vrolijk verder gaat met zijn tirade. "Hij sprak over ons land en gebruikte daarbij lelijke woorden. Guardiola's houding was extreem onplezierig. Als er iemand had mogen protesteren, was het de Porto-bank. We werden benadeeld."

Conceiçao richt zijn woede vervolgens op arbiter Andris Treimanis en het Nederlandse VAR-team, bestaande uit Kevin Blom en Jochem Kamphuis. "Ik moet mijn excuses maken aan de scheidsrechters in Portugal. Wanneer ik ze vergelijk met de officials bij deze wedstrijd en de mensen van de VAR, kunnen de internationale scheidsrechters nog veel leren van de Portugese arbiters."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws