Ook in Waregem nog steeds geen Buta, drie nieuwkomers kunnen Antwerp-debuut maken

Ook in Waregem nog steeds geen Buta, drie nieuwkomers kunnen Antwerp-debuut maken

Gepubliceerd: zondag 18 oktober 2020 om 11:25zo 18-10-2020 om 11:25

Laatste update: zondag 18 oktober 2020 om 11:38zo 18-10-2020 om 11:38

Royal Antwerp FC gaat om 13u30 op zoek naar de drie punten bij Zulte Waregem. De oudste club van het land haalde in de slotdagen van de mercato nog enkele ronkende namen in huis. Van al die aanwinsten staan er drie op het wedstrijdblad. Aurelio Buta is daar niet bij.

De Portugees is normaliter één van de absolute sterkhouders bij Antwerp, maar viel in het seizoensbegin geblesseerd uit. Stilaan is hij weer de oude, al komt Essevee toch nog te vroeg. Iemand anders zal de plek van Buta innemen op de rechterflank. Ook Junior Pius is er niet bij. Gazet van Antwerpen suggereert dat middenvelders Frank Boya en Martin Hongla hem achterin kunnen vervangen.

Simen Juklerod is er wél weer bij. Ook hij kreeg recent af te rekenen met enkele kwaaltjes. Ook aanwezig zijn Jérémy Gelin, Cristian Benavente en Nana Ampomah. Dat trio kan haar debuut maken, al verwacht De Zondag dat enkel Gelin aan de aftrap verschijnt. Hij krijgt van Ivan Leko een plekje in de driemansverdediging.

Francky Dury heeft niet al te veel zorgen. De trainer van Zulte Waregem moet achterin wel Ewoud Pletinckx missen. Daniel Opare speelt tegen zijn ex-club.

Vermoedelijke opstellingen volgens De Zondag:
Zulte Waregem: Bostyn - Opare, Humphreys, Deschacht, De Bock - Seck, Marcq - Dompé, Chory - Vossen, Bruno
Antwerp: Butez - Batubinsika, Gelin, De Laet - Buta (maar die is dus afwezig), Hongla, Haroun, Refaelov, Gerkens, Juklerod - Mbokani

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws