Piepjong KRC Genk speelt in oefenpartij met 1-1 gelijk tegen Feyenoord

Piepjong KRC Genk speelt in oefenpartij met 1-1 gelijk tegen Feyenoord

10-10-2020 16:00 Laatste update: 16:00
12

KRC Genk heeft van de interlandbreak gebruik gemaakt om een oefenpartij te organiseren. De Limburgers, die met een bijzonder jong elftal voor de dag kwamen, namen het op tegen Feyenoord. De partij eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Bij KRC Genk was Dany Vukovic de enige dertiger in de basis. De Australiër maakte zijn wederoptreden na zijn quarantaine. Verder deed Genk het met verschillende tieners zoals Luca Oyen, Pierre Dwomoh en Andras Nemeth. Ook Theo Bongonda kreeg een basisplek en wist vanop de stip voor het eerste doelpunt van de partij te zorgen.

Genk speelde nog meer kansen bij elkaar via onder andere Nemeth en Oyen, maar wist de score niet verder uit te diepen. Net voor de pauze kwam er toch nog een gelijkmaker voor Feyenoord na een panenka van aanvoerder Leroy Fer. De tweede helft zorgde voor minder gevaar en voor geen enkel doelpunt. Het bleef 1-1.

Opstelling Genk
Vukovic (46' Vandevoordt), Muñoz, Cuesta (73' Adewoye), Wouters, Limbombe (82' Bahadir), Kouassi (36' Sierra), Dwomoh (89' Et Taibi), Leliendal, Bongonda (73' Geussens), Oyen, Nemeth (82' Cuypers).