Deli zag Club Brugge slecht beginnen: We waren te laks

Deli zag Club Brugge slecht beginnen: "We waren te laks"

08-10-2020 14:43
2

Na een moeilijker begin heeft Club Brugge zich herpakt en weet het weer wekelijks te overtuigen. Dat deed het zondag ook tegen RSC Anderlecht, toen er met 3-0 werd gewonnen. Dat het in het begin van het seizoen niet goed was, weet ook Simon Deli.

'Ik denk dat we al een tijdje terug vertrokken zijn, na de twee misstappen thuis. Wij willen opnieuw kampioen worden, niet opnieuw eindigen op een tweede plaats", geeft de Ivoriaan aan bij Sport/Voetbalmagazine. "De voorbije weken hebben we goeie stappen gezet, het weer wat geconcentreerder aangepakt, en die concentratie moeten we proberen te behouden."

Die concentratie was er niet in het begin van het seizoen. "Achteraf bekeken denk ik dat we in het begin van het seizoen - en dat kan gebeuren - een beetje te laks waren. Je moet elke wedstrijd au sérieux nemen, maar er zijn van die dagen dat je misschien wat minder 'nijdig' op een veld komt. En dan kan het dat je daarvoor wordt afgestraft. Tegen Anderlecht gebeurde dat niet, de weken voordien ook niet meer. En dan zie je dat we wél opnieuw wedstrijden winnen en doelpunten maken", aldus Deli.