'Doku in selectie Anderlecht, maar basisplek tegen Club Brugge onzeker'

'Doku in selectie Anderlecht, maar basisplek tegen Club Brugge onzeker'

03-10-2020 21:35 Laatste update: 23:52
44

RSC Anderlecht kan zondag dan toch rekenen op Jérémy Doku. Het goudhaantje lijkt op weg naar Stade Rennes, maar zit toch in de selectie voor de topper tegen Club Brugge.

Doku leek op weg naar Stade Rennes en Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute werd al gespot in Frankrijk om de transfer af te ronden. Een akkoord werd echter nog niet bereikt en Doku zit dan ook gewoon in de selectie voor de partij van zondag tegen Club Brugge.

Niet in de selectie is Adrien Trebel. De middenvelder is nog steeds geblesseerd en raakte niet fit voor de topper. Ook Michel Vlap is er na zijn coronazorgen nog steeds niet bij. Wel in de selectie is tiener Kristian Arnstad, die ook meteen mag hopen op een basisplek tegen de Bruggelingen.

Ook Landry Dimata, die de voorbije dagen nog werd gelinkt aan het Franse Dijon zit gewoon in de selectie. Daarnaast mag ook verloren zoon Kemar Lawrence hopen op speelminuten. Verder krijgen we geen Mustupha Bunda, maar wél Yari Verschaeren in de selectie te zien. Voor nieuwe aanwinst Matt Miazga komt de partij nog te vroeg.

Update: Doku zit dan wel in de selectie, volgens Het Laatste Nieuws is de kans bestaande dat de flankaanvaller niet in actie komt. Bij Anderlecht houdt men er rekening mee dat Doku alsnog vertrekt richting Stade Rennes.