'Barcelona geeft Wijnaldum niet op en wil opnieuw proberen voor Liverpool-speler'

'Barcelona geeft Wijnaldum niet op en wil opnieuw proberen voor Liverpool-speler'

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 21:01do 24-09-2020 om 21:01

De naam van Georginio Wijnaldum gonst nog altijd in de wandelgangen bij FC Barcelona. Volgens Catalunya Radio overweegt de Spaanse grootmacht opnieuw een poging om de middenvelder los te weken bij Liverpool.

Wijnaldum leek eerder deze zomer al hard op weg naar Camp Nou, maar door beperkte financiële middelen werd een transfer nog niet concreet. Inmiddels heeft Liverpool Thiago van Bayern München overgenomen en wordt het dringen op het middenveld van The Reds, terwijl Barcelona door het vertrek van enkele spelers meer financiële beweegruimte heeft. Overigens stond de 29-jarige Wijnaldum tot dusver wel alle wedstrijden in de basis in de ploeg van manager Jürgen Klopp.

Bij Barcelona houden ze de situatie van de Oranje-international, die op Anfield beschikt over een aflopend contract, nauwlettend in de gaten. Als er naast Ivan Rakitic, Arturo Vidal en Arthur nog meer middenvelders vertrekken, wil Barcelona een last-minute operatie opzetten voor Wijnaldum. Coach Ronald Koeman wil het middenveld-talent Riqui Puig verkopen deze zomer, een besluit dat tot veel verzet leidt onder de Barcelona-fans, die graag een speler uit de eigen jeugd willen zien doorbreken.

"We hebben onze conclusie getrokken. We zijn nu drie weken bezig en voor Riqui is er op dit moment gewoon te veel concurrentie voor zijn positie", verklaarde Koeman de keuze om Puig op de transferlijst te zetten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws