Club Brugge geeft niet op en denkt weer aan QPR-aanvaller: ‘Interesse herleeft’

Club Brugge geeft niet op en denkt weer aan QPR-aanvaller: ‘Interesse herleeft’

23-09-2020 11:15
16

De unieke en uiterst lange transferperiode begint stilletjes aan op haar laatste benen te lopen. Bij Club Brugge is het nog steeds wachten op directe versterkingen, al zou voormalig target Bright Osayi-Samuel weer in beeld zijn.

Club Brugge beleeft een opvallend rustige transferperiode, zowel op inkomend als uitkomend vlak viel er nog niet veel activiteit te bespeuren in Brugge. Niet dat ze in Brugge geen actie ondernamen, zo stond Osayi-Samuel lange tijd op het prioriteitenlijstje.

De QPR-aanvaller trok uiteindelijk zelf de stekker uit een mogelijke overeenkomst, er werd hem een overstap naar de Premier League beloofd. Enkele weken later, zit Osayi-Samuel echter nog steeds bij zijn huidige club, een Premier League transfer lijkt steeds twijfelachtiger te worden. Club Brugge denk dan ook opnieuw kans te maken, en zou opnieuw actie overwegen.

Zowel Het Nieuwsblad als het voetbalmedium The 72 laten weten dat de interesse van Club Brugge herleeft. Wil QPR nog geld vangen voor Osayi-Samuel, dan moet het de speler dit seizoen verkopen.