'Nainggolan keert niet terug naar Cagliari en krijgt kans als ploegmaat Lukaku'

'Nainggolan keert niet terug naar Cagliari en krijgt kans als ploegmaat Lukaku'

09-09-2020 20:25
1

Radja Nainggolan keert niet terug naar Cagliari en krijgt volgend seizoen een nieuwe kans bij Internazionale. Dat verklaarde Tommaso Giulini -voorzitter van Cagliari- aan Sky Sport.

"De vergadering over Nainggolan verliep niet goed. Hij zal in Milaan blijven", aldus Giulini. "Het is onmogelijk om hem terug naar Cagliari te halen, want ze willen hem houden." Alle transferspeculaties over Nainggolan mogen meteen de vuilbak in. Galatasaray toonde ook belangstelling, maar de Turkse topclub zal eveneens van een kale reis thuiskomen.

Nainggolan keerde vorige zomer op huurbasis terug naar Cagliari, de ploeg waarvoor hij debuteerde in de Serie A. Hij paste op dat moment niet meer in de plannen van trainer Antonio Conte, maar bij Cagliari kon hij onder leiding van Eusebio Di Francesco (zijn ex-trainer bij AS Roma, red.) zijn carrière nieuw leven inblazen. De middenvelder heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij de Zuid-Italiaanse ploeg. In 26 competitiewedstrijden kon hij zes keer scoren en gaf hij zes assists.

De voorbije weken werd al duidelijk dat een verlengd verblijf bij Cagliari niet tot de mogelijkheden behoorde, maar nu lijkt het erop dat Nainggolan een nieuwe kans zal krijgen van Conte. Hij kan zich volgend seizoen dus bewijzen aan de zijde van Romelu Lukaku bij Inter.