'Zuid-Koreaan slaagt voor medische tests en tekent woensdag contract bij Antwerp'

'Zuid-Koreaan slaagt voor medische tests en tekent woensdag contract bij Antwerp'

Gepubliceerd: zaterdag 22 augustus 2020 om 12:45za 22-08-2020 om 12:45

Laatste update: woensdag 16 september 2020 om 12:10wo 16-09-2020 om 12:10

Antwerp blijft speuren naar nieuwe versterkingen en is daarbij uitgekomen op de naam van Jae-Ik Lee. Er zou al duchtig worden onderhandeld met club en speler.

Lee is een 21-jarige centrale verdediger die momenteel bij Al Rayyan in Qatar voetbalt. Zijn huidige club liet op Twitter al weten dat de deal rond was, Het Laatste Nieuws spreekt dat echter tegen. De transfer is nog niet officieel rond. Het illustreert echter wel dat de onderhandelingen in een vergevorderde fase zitten.

De interesse in Lee is enigszins verassend, de Zuid-Koreaan speelde tot dusver, volgens Transfermarkt.com, nog maar 24 wedstrijden op het hoogste niveau. De centrale verdediger maakte wel al deel uit van de Zuid-Koreaanse jeugdselecties.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is Jae-ik Lee in België gearriveerd. De Zuid-Koreaan zal de komende dagen onderhandelen met Royal Antwerp Football Club. De centrale verdediger staat momenteel onder contract bij Al-Rayyan in Qatar.

Update: Jae-Ik Lee wordt tot het einde van het seizoen gehuurd, Antwerp bedong ook een aankoopoptie. Volgens Het Laatste Nieuws wordt de transfer van de 21-jarige Zuid-Koreaan woensdag nog officieel gemaakt. De medische testen waren alvast een succes.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een versterking voor Antwerp?

(452 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws