Carcela kwam nog niet van de bank bij Standard: Dit kan niet blijven duren

Carcela kwam nog niet van de bank bij Standard: "Dit kan niet blijven duren"

19-08-2020 09:00
3

Mehdi Carcela zit op een zijspoor bij Standard. Tijdens de twee openingswedstrijden kwam de Marokkaan niet van de bank af, terwijl de Rouches wel tweemaal wonnen. Volgens Nordin Jbari komt er maar beter snel verandering in zijn situatie, wil Standard nog wat aan hem hebben.

De analist stelt zich vragen bij het bankzittersstatuut van Carcela. Zeker met komst van nieuwbakken trainer Philippe Montanier. "Dat heeft mij verrast. Vanaf het moment dat het bekend werd dat Montanier trainer zou worden bij Standard, dacht ik 'dit is ideaal voor Mehdi'. Ik ken de interne keuken natuurlijk niet, maar willen ze op deze manier van hem af?", aldus Jbari in Het Laatste Nieuws.

Indien Standard nog rekent op de diensten van Carcela, dan komt er maar beter snel verandering in zijn situatie. "Is zijn contract te zwaar? Ik hoop in elk geval dat er snel duidelijkheid is, dit kan niet blijven duren. Mehdi zal zich niet misdragen in de groep, maar op een gegeven moment zal het hem gewoon niet meer interesseren en dan ben je hem kwijt", besluit Jbari.