Update: 'Matuidi gaat aan nieuw avontuur beginnen bij Inter Miami'

Update: 'Matuidi gaat aan nieuw avontuur beginnen bij Inter Miami'

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 12:48ma 10-08-2020 om 12:48

Laatste update: maandag 10 augustus 2020 om 17:06ma 10-08-2020 om 17:06

De kans is groot dat Blaise Matuidi Juventus gaat verlaten voor Inter Miami CF, de club van David Beckham. De clubs zijn met elkaar in gesprek, maar rond is het nog niet. 

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Het naderende vertrek van Matuidi is een opsteker voor Juventus. De Fransman was de afgelopen seizoenen basisspeler in Turijn, maar komt niet meer voor in de plannen van de club. Volgens La Gazzetta dello Sport verdient de 33-jarige Matuidi 3,5 miljoen euro netto per seizoen bij Juventus. Inter Miami CF lijkt de volgende bestemming van Matuidi te worden. De clubs zijn er nog niet helemaal uit, maar een akkoord is wel in zicht.

Matuidi speelde voor Juventus in Frankrijk. Hij kwam twee jaar uit voor Troyes, vier voor Saint-Étienne en maar liefst zes voor Paris Saint-Germain. Matuidi heeft bij Juventus nog een contract voor één jaar. De verwachting is dat Inter Miami een (bescheiden) transfersom voor hem op tafel legt, mochten de clubs eruit komen.

Update: De clubs zijn eruit: Matuidi zal de overstap maken van Juventus naar Inter Miami, melden diverse Italiaanse media. De Italiaanse club is bereid om de middenvelder gratis te laten gaan, ondanks dat zijn contract nog één jaar doorloopt. Daar tegenover staat dat Matuidi van de loonlijst kan worden geschrapt. De Fransman wordt volgens de berichten snel medisch gekeurd in Parijs.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws